Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: S1 Sad and Stuck (both S1 and me!)

  1. #11
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    australia
    Posts
    882

    partsi

    yes i have the parts can order jim
    Russell Rovers
    Series I Parts Specialists
    russellrovers AT gmail.com
    Phone 0428732001

  2. #12
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Westlake ,brisbane
    Posts
    3,229
    Quote Originally Posted by JamesM View Post
    Pulled the vacuum advance off and removed the spring, then sucked and the plunger seems to move normally, so it seems to be OK. It had a length off rubber tube (connected to dissy end only) but this was originally 1/8" OD copper tube, so I wonder where I can get this? I have the end fittings so should be able to fit those, but I'm not having much luck finding the tube - although repco does list it as a "special order". Any pointers?

    I'd also be grateful for an idea of where the tube is routed - I think it goes around behind the engine but not sure where it would be clamped to?
    Thanks again for all the great help
    Cheers James
    I bought some from Repco couple of years ago , ordered it in the morning & had it by early afternoon & could order a small quantity .

  3. #13
    JDNSW's Avatar
    JDNSW is offline RoverLord Silver Subscriber
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Central West NSW
    Posts
    26,029
    Quote Originally Posted by JamesM View Post
    Pulled the vacuum advance off and removed the spring, then sucked and the plunger seems to move normally, so it seems to be OK. It had a length off rubber tube (connected to dissy end only) but this was originally 1/8" OD copper tube, so I wonder where I can get this? I have the end fittings so should be able to fit those, but I'm not having much luck finding the tube - although repco does list it as a "special order". Any pointers?

    I'd also be grateful for an idea of where the tube is routed - I think it goes around behind the engine but not sure where it would be clamped to?
    Thanks again for all the great help
    Cheers James
    As you suggest, it runs round the back of the head. Mine is not clamped anywhere but I seem to remember it should be clamped with a light metal bracket under one of the manifold bolts.
    John

    JDNSW
    1986 110 County 3.9 diesel
    1970 2a 109 2.25 petrol

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search AULRO.com ONLY!
Search All the Web!