Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Discovery 4 - Park Brake Fail

  1. #11
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Whyalla, SA
    Posts
    5,138
    Quote Originally Posted by JemJames View Post
    Just wondering which kit you would recommend? Thanks
    Donít jump the gun just yet!

    If the brake ends of the system are binding (sounds like it), then servicing, lubricating and adjusting should solve the problem.
    Cheers
    Tombie

    AULRO Holiday Reward Points Winner!

  2. #12
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Perth
    Posts
    1,669

  3. #13
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Perth Western Australia
    Posts
    1,792
    I don't know what the video is as I refuse to use tiktok due to who owns it and controls it.

    But BMW as well, I had thought I read somewhere that its a rubbish BMW component.
    Regards
    Daz


  4. #14
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Perth
    Posts
    1,669
    Quote Originally Posted by DazzaTD5 View Post
    I don't know what the video is as I refuse to use tiktok due to who owns it and controls it.

    But BMW as well, I had thought I read somewhere that its a rubbish BMW component.
    This was an Audi and yes my kids send their car tragic Dad these things as I donít Tik or Tok either.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search AULRO.com ONLY!
Search All the Web!