Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Go Via E tag placement

  1. #21
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Boonah
    Posts
    169
    We mount ours vertical. By the way it's not just the toll you pay it's an additional admin fee for doing the photo matching. It seems sometimes they will charge it if your tag did not work and they see you we're holding it up. We have had to call them a few times to sort out various issues and how helpful they are seems to depend on who you get on the phone.

    The Southerners and disco drivers don't seem to have the same problems we do
    Attached Images Attached Images

  2. #22
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Gold Coast
    Posts
    4,945
    yep I did mine vertical, wont know till I use it next which could be a while. Thanks for all the help guys

  3. #23
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracken Ridge, Qld
    Posts
    16,749
    The photo matching is generally done automatically with plate recognition - not a matter of people individually checking photos.
    Also it works off the rear plate so they wouldn't see you holding the thing up in any event.


    I wonder whether holding the body of the tag can cause it not to work due to some sort of earthing / additional resistance from your body / inteference issues?

    I had mine on a flat mount (car style) and it worked... usually...

    It's a PITA to keep checking the etoll account online to make sure they aren't hitting you up with the stupid extra fee. Tightarses !
    gone

    1993 Defender 110 ute "Doris"
    1994 Range Rover Vogue LSE "The Luxo-Barge"
    1994 Defender 130 HCPU "Rolly"
    1996 Discovery 1

    current

    1995 Defender 130 HCPU <-- clicky the linky !!!!

    Suzuki GSX1400

  4. #24
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracken Ridge, Qld
    Posts
    16,749
    Quote Originally Posted by uninformed View Post
    yep I did mine vertical, wont know till I use it next which could be a while. Thanks for all the help guys
    Post it to me I'll use it for you and let you know how many times it works....
    gone

    1993 Defender 110 ute "Doris"
    1994 Range Rover Vogue LSE "The Luxo-Barge"
    1994 Defender 130 HCPU "Rolly"
    1996 Discovery 1

    current

    1995 Defender 130 HCPU <-- clicky the linky !!!!

    Suzuki GSX1400

  5. #25
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Oxleydoon, Brisbane
    Posts
    2,540
    I have a standard mount, and have it in the same place as Trout, actually mine is even lower stuffed in between the glass and the dash. Has worked 100% as far as I'm aware.
    Jason

    2010 130 TDCi

  6. #26
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracken Ridge, Qld
    Posts
    16,749
    Actually I now recall mien was wedged in behind my mud pod......
    gone

    1993 Defender 110 ute "Doris"
    1994 Range Rover Vogue LSE "The Luxo-Barge"
    1994 Defender 130 HCPU "Rolly"
    1996 Discovery 1

    current

    1995 Defender 130 HCPU <-- clicky the linky !!!!

    Suzuki GSX1400

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search AULRO.com ONLY!
Search All the Web!